ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

On dolazi, obratimo se...

Glas iz pustinje doziva: "Obratite se, približilo se kraljevstvo nebesko."
Taj glas, skroman, naizgled  nevažan, s velikom snagom poziva na istinsko obraćenje. Glas iz pustinje dobro uočava glumce koji se mijenjaju samo prema potrebi i upozorava ih da se trebaju istinski promijeniti. Vrijeme kraljevatva nebeskog u kojem će "tele i lav zajedno pasti" čini se poput sna. Ipak taj san će se ostvariti... Učinimo sve što možemo. Promijenimo se, ljubimo, činimo dobro, Gospodin dolazi. On može sve preobraziti. U nadi njegove preobrazbe živimo svoje dane. On dolazi...
Pozdrav iz Rima!

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow