ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player

Božićni koncert

I ove godine je pjevački zbor „Sv. Juraj na Bregu“, u obnovljenoj župnoj crkvi, 26. prosinca održao već tradicionalni božićni koncert.

Na koncertu su sudjelovale sve sekcije zbora: dječji zbor, muška vokalna skupina, kvintet Horvat, vokalni ansambl Svjetlost te mješoviti zbor, a gosti zbora su bili KUU Zasadbreg – ženska vokalna skupina te tamburaši koji su zbor pratili u nekoliko pjesama: Bijeli božić, O kakva to svetlost, Čujete li čobani, Fala ti Bože za ovaj dan, te na zajedničkoj pjesmi svih sudionika koncerta i publike „Narodi nam se“.

Posječenost koncerta je bila odlična, pa je naša obnovljena Župna crkva bila puna razdraganih ljudi dobre volje koji su svojim pljeskom  bogato nagradili izvođače.

U nadi da ćemo i sljedeće godine biti zajedno na istom mjestu u još bogatijem sastavu (pozivamo sve koji žele da nam se pridruže) i slaviti Gospoda pjesmom, sve vas pozdravljamo!

 

„ Pjevački zbor sv. Juraj na Bregu“

Slavlja Prve svete pričesti i Svete Potvrde 2024. godine

Slavlje Prve svete pričesti u našoj župi bit će 12. svibnja 2024. godine, u 10.30 sati.


 

Slavlje Svete Potvrde bit će na svetkovinu Pedesetnice – Duhova, 19. svibnja 2024. godine u 11.00 sati.

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 48