ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player

Proteklih mjeseci naša su se okupljanja pretvorila u prave male radionice. Na tim smo radionicama izradili i ukrasili okvire sa slikom Majke Božje Lauretanske. Sve slike, velike i male smo prodali, neke i darovali, a prihod od prodaje je doniran za obnovu naše crkve. Hvala svima koji ste kupili slike i time pripomogli u obnovi naše crkve.

Na zadnjim smo susretima ukrasili i nekoliko staklenih boca sa različitim motivima uz pomoć boja za staklo. Te boce su se prodavale na blagdan Sveta tri kralja nakon mise, a novac prikupljen od te prodaje je također namijenjen za obnovu crkve.

Susreti se nastavljaju i u ovoj godini, po starom rasporedu, četvrtkom u 20 sati na župnom dvoru. Svi mladi koji želite biti dio naše male zajednice, slobodno se pridružite. Naša su vam vrata otvorena :)

 

 

Zajednica mladih župe Sv. Juraj na Bregu

Slavlja Prve svete pričesti i Svete Potvrde 2024. godine

Slavlje Prve svete pričesti u našoj župi bit će 12. svibnja 2024. godine, u 10.30 sati.


 

Slavlje Svete Potvrde bit će na svetkovinu Pedesetnice – Duhova, 19. svibnja 2024. godine u 11.00 sati.

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 44