ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ 31.10. 2020. Župna kateheza prvopričesnike u 9.00. I grupa, II grupa u 9.45.,firmanici u 17.45. u crkvi +++

Dana 18. siječnja ove godine župnik sa bližim suradnicima posjetio je Dnevni boravak: “Dr. Antun Bogdan“ u Čakovcu. Tom prilikom u ugodnom razgovoru voditeljica gđa.Katarina Hoblaj u kratko nam je predstavila rad djelatnika i djece koja borave u dnevnom boravku, kao i mladih volontera koji žele aktivno sudjelovati u radu i rastu djece.

Predata je donacija za potrebe djece sa teškoćama u razvoju u iznosu od 2000 kn.  Dar je skupljen na dječjoj misi na blagdan Isusova rođenja, u već tradicionalnoj božićnoj  akciji Ljubljenje betlehemskog djeteta  kada djeca daruju djecu  istomenog doma. Hvala župljanima, našim  roditeljima, koji zahvaljuju na vlastitom djetetu, te svojim darom pomažu drugima.

I ovom prilikom voditeljica je zahvalila župljanima naše župe na daru u vidu Zahvalnice  kojom pokazujemo osjećaj za bližnjega djelotvornom ljubavlju na djelu. Neka Bog blagoslovi vesela darivatelja!

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8