ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ Subota 20.10. Župna kateheza firmanici U 7.30., prvopričesnici u 9.00. +++

"Pisano je: Ne živi čovjek samo o kruhu nego o svakoj riječi što izlazi iz Božjih usta."

Mt 4,4

VII. Križni put održat će se u subotu 11. ožujka ove godine. Početak je u  župnoj crkvi u 7.30. sa sv. misom, a potom ćemo proći svih naših devet sela i moliti za našu župnu zajednicu, sve župljane od onih najmlađih do onih najstarijih! Posebno svima u molitve stavljam naše bolesne, starce i starice!

Neka u korizmenom duhu skromnosti budu i naša tzv. “čašćenja na postajama“ koja su običaj da se počasti one koji su se odlučili ići na križni put. U nadi da ovaj tjedan i u našoj župi bude prožet željom crkve, pozivam Vas da se odazovete u subotu gdje ćemo biti svjedoci Kristovi, pokazujući svijetu živu Crkvu!

U slučaju nevremena Križni put se odgađa!

Radujem se Vašem dolasku!

Vaš župnik

 

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 46