ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++Dragi župljani ponovno možete pročitati duhovnu misao za svaku nedjelju u rubrici Kutak za dušu koje piše Mijo Rak, toplo preporučam +++ Roditeljski sastanak 7.razreda 24.03. u 10.30. u crkvi+++

Na blagdan svetog Josipa Radnika u župi Svetog Jurja na Bregu podijeljen je sakrament svete potvrde. Potvrđenici su u svečanom i dostojanstvenom raspoloženju u euharistijskom slavlju  preko ruku prečasnog Mirka Horvatića primili dar Duha Svetoga. Tim sakramentom ovogodišnji potvrđenici su potvrdili svoju vjeru u kojoj su kršteni te su time svojom odlukom rekli da dopuštaju i žele da Gospodin bude prisutan u svim dijelovima i trenucima njihova života. Da žele da ide s njima i da ispred te da im Duh Sveti daje snage i hrabrosti da riječju i djelom  žive vjeru, hrabro ispovijedaju Ime Kristovo te se ne postide Njegova križa.

"Dođi Duše Sveti, životna radosti, otjeraj strahove iz našeg života da osjetimo da si s nama.

U svim trenucima našega života neka nas ispuni tvoja snaga."


  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 108