ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Povjeri Isusu život svoje duše...
"Doista, poput ovaca lutaste, ali se sada obratiste k pastiru i čuvaru duša svojih."(1Pet 2,25)
U molitvi učimo "čuti" glas Isusa - našega Pastira. On je svoj život darovao na križu za nas. Otkupljeni smo njegovom krvlju. Kradljivac (svatko tko gleda samo svoje sebične interese) ubija, otima, gleda samo na sebe, a pastir daje život za ovce. Isus je došao dati nam život u izobilju jer on je pastir naše duše. Povjerimo mu danas život svoje duše, duše naših najbližih i cijeloga svijeta. Tko njega nađe naći će smisao i ljepotu, naći će život. To ti želim, dragi čitatelju, tko god ti bio.
Molimo danas na poseban način za svoje svećenike. Nismo ni svjesni koliko su oni bogatstvo, bez obzira na ljudske slabosti kojima su i sami podložni. Život bi nam bez njih bio puno siromašniji, naša mjesta bila bi puno praznija. Molimo za svoje pastira na dan Dobrog Pastira Isusa!

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow