ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player

Misa Zahvalnica, povodom završetka nastavne godine 2016./2017., održana je u četvrtak 8. lipnja. Svetoj misi su prisustvovali učenici i učitelji na čelu s ravnateljem Oš I. G. Kovačića sv. Juraj na Bregu. Učenici su sudjelovali u slavlju čitanjem liturgijski čitanja, molitvom i ministriranjem, a misno slavlje je predvodio župnik vlč. Ivica Puškadija koji je u prigodnoj propovijedi poseban naglasak stavio na učenike osmih razreda koji se nalaze na raskršću života te je sve učenike pozvao na pohađanje svetih misa kroz praznike koji slijede.

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 56