ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
++++++16.12.2018.Vjerunauk firmanika u 8.00. prvopričesnika u 9.00.+++Radionica za druge razrede 8.00.-10.00. 2a, 10.00. -12.00. 2b i 2c na župnom dvoru dobro došli!!! +++

 

Dana 24.03.2018. u župnom dvoru okupili su se vjeroučenici drugih razreda na radionici izrade proljetnog cvjeća od krep-papira, a  kao pripravu za nadolazeći blagdan Cvjetnice.

 

Želja je bila da djeca usvoje naćin izrade već pomalo zaboravljenog tradiciskog običaja koji je bio prisutan u minulim vremanima u ovim krajevima. Učenici su pod vodstvom naših vrijednih volonterki gđe. Irene Rešeta  i gđe. Miljenke Pavić izradli mnoštvo raznovrsnog cvijeća kojeg su ponjeli svojim domovima. Radionice su uspješno privedene kraju uz radost prisutnih i želju da i nadalje bude takvih programa u župi. Tom prilikom  župa je počastila sve prisutne i vrijedne učenike i volonterke malim domjenkom.

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 23