ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++Dragi župljani ponovno možete pročitati duhovnu misao za svaku nedjelju u rubrici Kutak za dušu koje piše Mijo Rak, toplo preporučam +++Hodočašće na Mariju Bistricu 06.07.2019. upisi u tjeku+++

 

Naš župljanin Nenad Šajnović danas je nakon svog  hodoćasničkog puta dugog oko 750 kilometara, stigao do Katedrale svetog Jakova u Santiagu de Composteli koja se  nalazi u gradu Santiago de Compostela u Španjolskoj. U katedrali koja je odredište na putu sv. Jakova, nalaze se posmrtni ostaci sv. Jakova Starijeg, jednog od apostola Isusa Krista.Ovim hodočasničkim putem Nenad je ostvario svoj životni san i vjerujemo da kao i mnogi koji su prošli tim putem pronašao smisao i odgovore na svoja životna pitanja. Povratak u Hrvatsku predviđen je za slijedeći tjedan te vjerujemo kako će svoje bogato iskustvo sa hodošašća rado podjeliti i s nama. Kao župa upučijemo  iskrene čestitke našem župljaninu na odvažnosti, hrabrosti i ustrajnosti na hodočasničkom putu.


  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 60