ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Dim lights

Dragi župljani, ljudi  dobre volje!

Radostan sam što možemo  sačuvati trenutak onoga što smo zajedno učinili a to je obnova naše župne crkve koja ponovno stoji na najvišem vrhu Međimurja ponosna, ljepa i svima nama draga „naša crkvica“.

Neka Bog blagoslovi sve nas koji se ugrađujemo kao živo kamenje da bi ostavili trag onima koji dolaze poslije nas. Bog neka blagoslovi ovu župu i sve njene župljane od onih najmlađih do onih najstarijih, kao i ljude dobre volje naše dobročinitelje znane i neznane, a Marija Lauretanska čudotvorna Gospa neka čuva i branii štiti naš Hrvatski dom!

Neka i ovaj video bude spomen sloge i zajedništva, svima nama župljanima i onima u tuđini koji nas hrabre i podržavaju, kao i dobronamjernim posjetiteljima naše župne stranice!

vlč. Ivica Puškadija, župnik

 

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 7