ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Vama koji vjerujete, radujte se! Vama koji ne vjerujete, nadajte se, Isus je i za vas umro i uskrsnuo! Grob je prazan, a duša je čaša koja se prelijeva... Križ Velikog petka zbog naših grijeha... Tišina Velike subote zbog naše nade i vjere... Dubina smisla Uskrsa zbog trajne radosti i ljubavi... Suzama kajanja oprao si mi dušu, oprostio mi, iscijelio me, privio me na svoje milosrdno srce. Radost tvojeg uskrsnuća otvorila je kamen grobni moje duše vratila smisao svemu, donijela mir, ražarila nadu, probudila vjeru. zapečatila ljubav... ”Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni. Gospodnje je to djelo: kakvo čudo u očima našim! Ovo je dan što ga učini Gospodin: kličimo i radujmo se njemu!” Sretan Uskrs!

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow