ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

"Što kažu ljudi tko sam ja?(...) Što vi kažete...?"

Isus zna odvovor ali ipak nas pita da bi i mi postali svjesni tko je Isus za nas. Po tome odgovoru vidjeti ćemo kamo trebamo krenuti i kakvi smo sada.  Za  neke je prorok, za Petra Krist, Pomazanik, Spasitelj. Promisli na tren i odgovori Isusu iskreno, istinito. Ako si i daleko on te želi privući svome svetomu srcu. Za  njega si dragocjen/a. Tvoj život mu je važan. Tebe je otkupio, on Bog, čezne za svojom ljubavlju. Uzvrati mu ljubavlju na ljubav! Utješi Gospodina koji je za tebe dao život. Za mene si jedini Smisao, izvor nade i Spasitelj!

Mijo Rak

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow