ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Na blagdan Majke Božje Bistričke, 13. srpnja župna zajednica župe Sv. Juraj na Bregu primila u zajedništvo žive Crkve šestero djece koji su primili sakrament Sv. Krštenja u vjeri svojih roditelja i kumova. Kršteni su Ivan Novak, Elena Banić,Patrik Gregorinčić,Veronika Kneklin, Laura Mesarić i Eva Kušar.  Tako i ove godine ova župa ima više kršenih, a do sada je kršteno 31.dijete, a umrlih župljana koje smo ispratili na posljednji počinak 24.župljana.

Bogu hvala na ovom danu što ga Gospodin učini, kao i roditeljima koji daruju život neka ih naša Nebeska Majka Marija čuva i brani, te da budu roditelji prokušanih vrlina svojoj djeci!

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow