ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++


Naša je molitva upućena Ocu, po Sinu u Duhu Svetomu. Oče naš...Abba..., tim riječima Isus nam pokazuje koga treba moliti i kakav je onaj koga treba moliti. Mi svoju molitvu upućujemo Ocu nebeskomu, Ocu Isusovu i u Isusu Ocu našemu. Njegova je ljubav veća i jača od ljubavi zemaljskih očeva koji su, iako slabi, spremni učiniti sve i podnijeti neshvatljive žrtve za svoju djecu. Ljubav prema djetetu nalazi se u najdubljoj nutrini očeva srca, a ljubav nebeskog Oca je neizmjerna, velika i duboka koliko je dragocjena krv Sina kojega je predao za nas. Oče, molim te da svi oni koji su odlutali daleko od tebe, koji su zaboravili koliko ih ljubiš, ove noći osjete tvoju divnu, očinsku ljubav, kojom ih želiš zagrliti i sapasiti.
Oče, daruj nam po zaslugama svoga Sina, svoga Duha, Duha Svetoga, neka nas čisti, jača i dovede tebi.

Ponovimo si puno puta s povjerenjem Isusove riječi: ”I ja vama kažem: Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu tko kuca, otvorit će se.”

 

Mijo Rak

 

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow