ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

“Načinite sebi kese koje ne stare, blago nepropadljivo na nebesima, kamo se kradljivac ne približava i gdje moljac ne rastače.”

Sve prolazi i to uistinu brzo. Ništa i nikoga ne možemo zadržati. Ljudi i vrijeme su nam darovani,  zato činimo dobro u vrijeme koje primamo. Najveće blago je vječnost...život vječni koji nam je Otac pripremio. Nema veće sreće ni veće ljepote od života u Kraljevstvu Božjem, zato se isplati dati sve da bi primili sve. Usmjeravajmo svoje srce prema tom blagu, promišljajmo o njemu i uočimo čudo ljepote koje nam je obećano, ako budemo pripravni. Ne odgađajmo promjene u tom smjeru. Otac je neizmjerno milosrdan, zato možemo s nadom gledati u svoj život i ne moramo strepiti ako pogriješimo. Ipak, ne odgađajmo pokajanja i stvarne promjene života u skladu s Božjim kraljevstvom koje nam je Isus navijestio. Budimo pripravni!

Mijo Rak

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow