ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Izgubljena ovca, drahma i sin slka su milosrdne, brižne, neizmjerne Očeve ljubavi. On je stvorio čovjeka, objavio mu svoj zakon, otkrio mu svoje lice i svoje ime tako čovjek  nije sam već ima Oca. Ipak se čovjek grijehom izgubio i tada ga Otac traži, a kad ga  nađe uzima ga u naručje i kliče od radosti. Takav je naš  Bog: neizmjerna ljubav i milosrđe. Zato, u zahvalu  "o ljubavi tvojoj Gospodine, pjevat ću dovijeka..."

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow