ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

32.nkg

Divan primjer braće Makabejaca pokazuje da je postojalo i postoji bolje, više, ono što nadilazi vrijeme, zemnost... Postoji blažena vječnost u Bogu, život s Njime, zauvijek. Tom vjerom nošeni, braća Makabejci su pokazali da postoje svetinje vrednije od života. Zato i danas bude divljenje u nama.

Uskrsnuće na život vječni, po Kristu, u zajedništvu s Bogom ljubavi, cilj je našega putovanja. Bez tog cilja svi bi drugi ciljevi bili prekratki, bili bi neostvarine. Samo je uskrsnuće kadro preobraziti i ispuniti dubine života, ponor čovjekove čežnje za ljubavlju, blizinom, zajedništvom s Bogom i najbližima. Neka se to dogodi u nama, po Isusu.

 

 

 

 

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow