ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ Susret budućih mladenaca koji se planiraju vjenčati ove godine u našoj župi, susret je bio zakazan 09.01.2021. odgađa se za 06.02.2021. u 18.00. u Crkvi +++

Više...

Polazak ispred župne crkve u 7,00. Vožnja preko Varaždina i Ivanca do Lepoglave te dalje do Pregrade.  Pregrada, grad s nešto više od 7000 stanovnika smjestila se u najzapadnijem dijelu Hrvatskog zagorja između Maceljske gore i rijeke Sutle. Podno Kunagore niklo je naselje i župa Pregrada. Razgled župne crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, zvane ”Zagorska katedrala”.  Sveta misa. Pauza.

 

Više...

Dim lights

Dragi župljani, ljudi  dobre volje!

Radostan sam što možemo  sačuvati trenutak onoga što smo zajedno učinili a to je obnova naše župne crkve koja ponovno stoji na najvišem vrhu Međimurja ponosna, ljepa i svima nama draga „naša crkvica“.

Više...

Više...

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow