ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ Susret budućih mladenaca koji se planiraju vjenčati ove godine u našoj župi, susret je bio zakazan 09.01.2021. odgađa se za 06.02.2021. u 18.00. u Crkvi +++

U prigodi 329. zavjetnog hodočašća grada Varaždina i naši župljani hodočastili u svetište Majke Božje Bistričke

Više...

OBAVJESTI ZA NAŠE GODIŠNJE HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU

Više...

U subotu, 23. lipnja 2018. varaždinski biskup Josip Mrzljak primio je u Biskupskom ordinarijatu u Varaždinu pjesnika Danijela Kralja iz župe Sv. Juraj na Bregu, u pratnji njegove majke Marine te župnika vlč. Ivice Puškadije ml.


Više...

 

Naš župljanin Nenad Šajnović danas je nakon svog  hodoćasničkog puta dugog oko 750 kilometara, stigao do Katedrale svetog Jakova u Santiagu de Composteli koja se  nalazi u gradu Santiago de Compostela u Španjolskoj. U katedrali koja je odredište na putu sv. Jakova, nalaze se posmrtni ostaci sv. Jakova Starijeg, jednog od apostola Isusa Krista.

Više...

Župljanin naše župe Nenad Šajnović iz Zasadbrega nakon četri godine priprave uputio se na životno hodočašće  i to putevima sv. Jakova,“ El camino de Santiago“.

Više...

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow