ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

07.02.- 09.03. Trodnevnica u čast Bl. Alojziju Stepincu

Mise u 18.00. petak i subotu, a zadnji dan po nedjeljnom rasporedu.

Svakog dana prilika za svetu ispovjed pola sata prije mise, tematska propovjed sa naglaskom na život i djelo Bl. Alojzija Stepinca, a na kraju mise molit ćemo litanje za skoro proglašenje svetim našeg Bl. Alojzija Stepinca!

Važno se i prisjetiti  da naša župna crkva čuva relikviju Bl. Alojzija Stepinca koju je kod posvete naše crkve u oltar pohranio mons. Josip Mrzljak 16.05.2016.

Link na posvetu crkve

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

09.02.2020. Crkva slavi Svjetski dan braka posvećen bračnim parovima, muževima i ženama kao stupovima obitelji, a obitelj  je temelj Crkve i društva. Stoga pozivam kao župnik  Vas dragi roditelji da nađete vremana i da dođete zajedno sa svojom djecom na jednu od misa  ili u 7.30. ili u 10.30. u župnu crkvu, ili u 9.00. u Zasadbreg,  a da čujete svjedočanstvo obiteljskog života s Kristom kroz kušnje i izazove bračnog para Krznarić iz Šenkovca.

Vjerujem da bude poučno za sve one koji se odluče doći! Radujem se susretu sa Vama!

Vaš župnik

Raspored vjeronauka

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11