ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Najsvetiji četvrtak...Vrijeme najvećih otajstava naše vjere...Vazmeno trodnevlje: Veliki četvrtak,Veliki petak i Velika subota...Vrijeme prijelaza iz ropstva grijeha i smrti, u slobodu djece Božje, po Isusovoj muci, smrti i uskrsnuću. Na današnji dan, na posljednjoj večeri, ustanovio si euharistiju - svetu misu i svećenički red. Hvala ti što si po ovim sakramentima i danas, na poseban način, prisutan, živ, među nama. Hvala Ti Gospodine, za tvoju agoniju, što si je podnio za nas, za mene, za svakoga čovjeka... Po svojoj si nas pregorkoj muci i smrti otkupio i spasio.

Raspored vjeronauka

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow