ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player

Božićni koncert

26.12. na Sv. Stjepana održan je u domu kulture "Jurica Murai", u organizaciji Pjevačkog zbora "Sveti Juraj na Bregu", sada već tradicionalni Božićni koncert.
Na koncertu su nastupali brojni izvođači: mješoviti pjevački zbor Sv. Juraj na Bregu, muška vokalna skupina, vokalno - instrumentalni ansambl "Svjetlost", kvintet Horvat, mali dječji zbor (prvopričesnici), dječji zbor, djeca iz vrtića "Žibeki" (Brezje) i KUU Zasadbreg sa svojim pjevačima i tamburašima koji su glazbeno popratiti pojedine pjesme. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim izvođačima, ali i svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom uvelićali ovo slavlje.

 

Slavlja Prve svete pričesti i Svete Potvrde 2024. godine

Slavlje Prve svete pričesti u našoj župi bit će 12. svibnja 2024. godine, u 10.30 sati.


 

Slavlje Svete Potvrde bit će na svetkovinu Pedesetnice – Duhova, 19. svibnja 2024. godine u 11.00 sati.

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 3