ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player

Dragi župljani, bliži nam se najveći kršćanski blagdan – Uskrs, kada radosna srca slavimo pobjedu našega Gospodina nad grijehom, nad smrću.

Da bi radost bila potpuna i sveobuhvatna, pozivamo vas da nam se pridružite u akciji sakupljanja namirnica svih vrsta: brašno, šećer, ulje, tjestenine, mesne prerađevine, slatkiši i slično kako bismo od sakupljenih namirnica i novca prikupljenog u prethodnim akcijama pripremili pakete za  starije, bolesne i obitelji slabijeg imovinskog stanja i na taj način i njima ovaj Uskrs učinili radosnijim.

Ponesite svoj dar slijedeće nedjelje 25. ožujka na misu, a mi vas čekamo u Cintoru  naše crkve.

Neka vašu dobrotu Bog obilno nagradi i udijeli vam svoj blagoslov!

 

Predsjednik:

vlč. Ivica Puškadija

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 5