ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player

Vokalni ansambl „Svjetlost“ u petak, 17. kolovoza 2012. godine, posjetio je Nacionalni park Plitvička jezera. Na cjelodnevnom druženju i razgledavanju popraćenom visokim temperaturama i vedrim nebom nije nedostajalo dobrog raspoloženja. Mladi su članovi prilikom gableca na otvorenoj livadi prekrasne prirode izveli, iz zabave, pjesmu „O happy day“, pa potom još par njih, koje su privukle pozitivnu pažnju drugih posjetitelja. Uz pjesme su širili dobre vibracije i namamili osmijeh na lica mnogim posjetiteljima. Nakon cijelodnevnog druženja i rekreiranja, na povratku svojim domovima posjetili su Muzej domovinskog rata u Karlovcu.

Prostrane prirodne ljepote Nacionalnog parka, prekrasna flora i fauna, jezera modro zelene boje, čuveni slapovi,  i avanture mladog zbora zabilježene su fotografijama i ostat će u lijepoj uspomeni svih članova zbora i njihovih pratioca.

Slike u nastavku govore više od riječi:

 

 

 

I vi možete postati dio zbora „Svjetlost“. Dođite na probu koja se održava ponedjeljkom u 20 sati, u prostorije pjevačkog zbora u zgradu Općine Sv. Juraj na Bregu.

Slavlja Prve svete pričesti i Svete Potvrde 2024. godine

Slavlje Prve svete pričesti u našoj župi bit će 12. svibnja 2024. godine, u 10.30 sati.


 

Slavlje Svete Potvrde bit će na svetkovinu Pedesetnice – Duhova, 19. svibnja 2024. godine u 11.00 sati.

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow