ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

HRVATSKA PROVINCIJA KARMELIĆANKI BSI

KUĆA SV. TEREZIJE OD MALOG ISUSA ZA NEZBRINUTU DJECU

ZAGREB, VRHOVEC 29

Predmet:  ZAHVALA

 

Poštovani vlč Ivica!

Kuća sv. Terezije  za nezbrinutu djecu iz Zagreba zahvaljuje Vama, odgojiteljicama, roditeljima i djeci Dječjeg vrtića „ Žibeki“ za  prelijepe poklone,  kojima ste darivali štićenike naše Kuće.

Hvala Vama Velečasni za poticaje, posredništvo i motivaciju da djeca darivaju djecu koja odrastaju u našem dječjem domu bez roditelja.Trenutno zbrinjavamo 23 mališana i Vaši prelijepo zapakirani i aranžirani pokloni skroz na skroz će ih oduševiti. Pokloni će im biti stavljeni ispod bora na Badnjak. Poslat ćemo fotografije naknadno.

 

Ovim darovima  iskazali ste  blizinu  dječici koja su našla u našoj kući svoj novi dom.Omogućili ste djeci u domu puno radosti. Hvala za sve što je spremljeno u paketima.Neka i Vas ovo darivanje učini sretnima i blagoslovljenima.

Želimo svima Vama ovog Božića obilje milosti i radosti, a u 2015. godini  blagoslov i mir.

S poštovanjem Vas pozdravljamo.

Djeca i odgojitelji Kuće sv. Terezije i sestre karmelićanke BSI

 

s. Bernarda Škvorc

voditeljica Kuće

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow