ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

Poštovani čitatelju, zastani na tren i odvoji nekoliko trenutaka za susrte s Riječju Božjom, za susret sa Isusom Kristom. Sav naš vjernički život stoji i pada ovisno o našem (ne)živom odnosu koji gajimo prema Njemu. On je i danas Prisutan i spreman nam otvoriti oči za ljepotu postojanja koja se u Njemu već ostvatrila...

Isuse, svjestan si da te čeka kraj. Tvoji neprijatelji, pismoznanci i farizeji usprkos svih djela i riječi koje činiš ne žele ti povjerovati. Njima nisi potreban. Njima tvoj život nema te važnosti koju mnogi drugi prepoznaju u tebi. Za njih si izvor nevolja i patnje svog naroda. Pored njihove vlastite veličine i pravednosti, u koje su uvjereni, nema mjesta za tvoju veličinu i dragocjenost.

Više...

Raspored vjeronauka

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow